Vizită în zona Gheorgheni la elevi profilului turims

În data de 30 martie 2023, Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita i-a vizitat pe elevii profilului turism din Liceul Tehnologic ”Sövér Elek” din Joseni, din cadrul programului promovarea și sprijinirea educației profesionale. În cadrul vizitei la oră de dirigenție, tinerilor le-au fost prezentate programele de tineret ale Consiliului Județean Harghita și ale Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita, rețeaua de socializare Harghita te așteaptă acasă, site-ul și aplicația asociată, de asemenea activității Biroului de Carieră.
Tímea Fülöp, reprezentanta firmei Társak Boltja SRL și a Pensiunii “Róka” din Gheorgheni, le-a vorbit elevilor despre istoria și dezvoltarea afacerilor, încurajându-i în același timp pe tineri să rămână acasă, să iubească munca și să persevereze pentru a-și atinge obiectivele și visele.
Dorim să profităm de această ocazie pentru a mulțumi Liceului Tehnologic “Sövér Elek” pentru cooperare, elevilor pentru participare și interes, precum și vorbitorului pentru prezentarea sa informativă.