Garden Proiect 535 views

Această companie nu are joburi active

Garden Proiect

About Us

Szakembereink több évtizedes tapasztalatával a háttérben, a Garden Proiect Kft. 2006-ban alakult meg a Hargita megyei Csíkmadarason. Fő tevékenységünk a kerttervezés, a kert- és parképítés, egyedi utcabútorzat és játszóterek gyártása, automata öntözőrendszerek és dísznövények kis- és nagybani forgalmazása. Felcsík első kerékpárútjának megépítése (Csíkkarcfalva), valamint a nagygalambfalvi, hidrovetéses technológiával készített korszerű futballpálya kivitelezése is cégünk nevéhez kapcsolódik.

Folyamatosan bővülő és megújuló árudáinkban, Csíkmadarason (Csíkszeredától 14 km-re) és Csíkszeredában a Kaufland szomszédságában közel 1200 féle kültéri dísznövény kapható. Ezen kívül megtalálhatók a saját faiskolánkban nevelt őshonos gyümölcsfák és egyéb bogyós gyümölcscsemeték.

Nagy választékban kaphatók továbbá gyógy- és fűszernövények, sziklakerti és árnyéki évelő fajok, folytonos virágzású park- és futórózsák, teahibrid-, floribunda rózsafajok és -fajták, csomagolva és edényben nevelve egyaránt, valamint virághagymák, speciális rendeltetésű fűmagkeverékek (árnyéki, virágos, sport keverékek) többféle kiszerelésben.

2018-ban elinditottuk az In Vitro növényi mikroszaporító laborunkat.