Tinerii din județul Harghita în mișcare

Consiliul Județean Harghita și-a stabilit un scop din a-i ajuta pe tinerii talentați din județul Harghita să găsească calea cea bună, să primească ajutor și sprijin. Identificarea, cultivarea și susținerea talentelor este, de asemenea, un element central al programului Harghita 101.  Această activitate se desfășoară nu doar prin programe locale, ci și prin proiectul TalentMagnet al Uniunii Europene, în care Consiliul Județean Harghita este partener: TalentMagnet.

În acest cadru, au avut loc două ateliere de lucru interesante: unul cu elevii Liceului Tehnologic Liceul Tehnologic “Kós Károly” unde au fost prezentate mai multe programe de management al talentelor, au avut loc dialoguri interesante și construirea de relații, care vor juca un rol major în activitățile de dezvoltare. Cel de-al doilea atelier a avut loc la Hargita Business Center, unde, de asemenea, nu a lipsit entuziasmul.

Activitățile din cadrul atelierului au fost desfășurate de către reprezentanții Grupului Pont, care creează planul de acțiune local pentru proiectul TalentMagnet.

judetulharghita.ro