Solicitarea mărcii comunitare Produs Secuiesc

Sunteți un mic producător local sau un meșteșugar care se angajează să ofere calitate și dorește să facă parte dintr-o familie de mărci de calitate? Tot ce trebuie să faceți este să adunați documentele de mai jos și să depuneți cererea la Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita.

☑️Documentele necesare pentru solicitarea mărcii comunitare Produs Secuiesc:

👉Completarea Formularului de înscriere
👉Copie Atestat producător
👉Copie a certificatului de identitate în cazul unei persoane fizice
👉În cazul unei societăți comerciale: copie a documentelor de înregistrare a societății comerciale
👉Certificate de siguranță alimentară valabile (DSVSA)
👉Copie valabilă a documentelor emise de Direcția Sanitară Veterinară și Siguranța 👉Alimentelor și Notificarea emisă de Direcția Sanitară Publică, dacă este cazul
👉În cazul produselor alimentare și al produselor artizanale, o fotografie a produsului sau produselor înscrise la nominalizarea de Produs Secuiesc.
👉În cazul produselor artizanale este necesară o recomandare din partea unei asociații de artizanat, iar dacă produsul are o diplomă sau un certificat recunoscut , copia acestuia trebuie anexată la documentație.

❗️Formularul de înscriere poate fi solicitat la sediul Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita, din mun. Miercurea Ciuc, Piața Libertății, nr. 5, biroul 401, sau prin e-mail la adresa office@adehar.ro.