Implicarea viitorilor profesioniști în activitățile Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita

Săptămâna aceasta, în cadrul programului promovarea și sprijinirea educației profesionale, Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a vizitat Liceul Tehnologic ”Venczel József” din Miercurea Ciuc, unde clasele terminale cu profil tehnic în industria alimentară și în industria forestieră, au avut parte de prelegeri interesante.
În primul rând, președintele Consiliului Județean Harghita, Csaba Borboly, le-a urat bun venit participanților, după care a prezentat utilitatea practică a meseriei învățate de elevi, asigurându-i de sprijinul constant al Consiliului Județean Harghita și urându-le un an plin de succes.
Beáta Kelemen, responsabil de program, a prezentat programele Agenției de Dezvoltare, activitățile Consiliului Județean Harghita pentru tineri, obiectivele noului Birou de Carieră, site-ul Harghita te așteaptă acasă și aplicația mobilă asociată, precum și rezultatele cercetărilor efectuate în anii anteriori.
Ca un bun exemplu, Mózes Elekes, inginer silvic al Agenției, a prezentat rezultatele studiului asupra composesoratelor, dar si date privind gestionarea pădurilor din județul Harghita, cartografiind situația și dificultățile acestora.
Mulțumim Liceului Tehnologic ”Venczel József” pentru colaborarea continuă și elevilor pentru atenția acordată!