Ceremonie de predare a spațiului de recreere în incinta Liceului Tehnologic “Joannes Kajoni”

🧘‍♀️Liceul Tehnologic “Joannes Kajoni” a abordat Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita cu ideea unui spațiu de recreere în cadrul instituției, care ar putea fi folosit pentru organizarea de evenimente și activități comune cu școala.
📅Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita are o serie de programe direct legate de activitățile Liceului Tehnologic ”Joannes Kajoni”, cum ar fi programul Harghita te așteaptă acasă, Biroul de carieră, promovarea educației profesionale și alte activități prin care încercăm în mod regulat să implicăm tinerii care sunt în prezent la școală și să îi încurajăm să își găsească o carieră.
Pentru a încununa acest proiect, în data de 17 martie 2023, Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a organizat la Liceul Tehnologic ”Joannes Kajoni” o vizită specială la oră de dirigenție, care a inclus și ceremonia de predare a echipamentelor pentru spațiul de recreere din cadrul instituției.
👉Csaba Borboly, președintele Consiliului Județean Harghita, a lăudat importanța spațiului de recreere, fiind un loc, unde elevii trebuie să aibă un mediu plăcut pentru învățare și dezvoltare.
👉Árpád Cilip, directorul Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita, le-a urat bun venit tinerilor și i-a încurajat să își îndeplinească visele și obiectivele, așa cum arată exemplul spațiului de recreere.
🤝Annamária Sükösd, director al Liceului Tehnologic ”Joannes Kajoni”, a mulțumit Consiliului Județean Harghita și Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita pentru colaborarea continuă cu școala și pentru realizarea spațiului de recreere.
👨‍🦰Márton Kovács, elev în clasa a XII-a, proiectantul spațiului a mulțumit instituțiilor pentru ajutorul acordat în realizarea ideii sale.
👜Exemplele bune care au participat la ceremonie, Zsófia Bene, proprietar TulipArt Design SRL și a magazinului de artizanat Portéka, și Kinga Tímár, angajată a firmei de contabilitate Panaudit, și-au prezentat cariera și realizările, dându-le totodată tinerilor sfaturi bune pentru drumul lor în viață.
🗾🏜Emőke Albert de la Consiliul Județean Harghita le-a prezentat tinerilor proiectul DiscoverEU, care oferă oportunități de călătorie gratuită pentru tineri în cadrul programului Erasmus+. Inițiativa Uniunii Europene își propune să încurajeze oamenii să descopere continentul și să învețe despre diferite culturi cu bilete de tren în 33 de țări.
🙏Dorim să le mulțumim tuturor celor care au contribuit la crearea spațiului de recreere, precum și vorbitorilor, invitaților, profesorilor și elevilor pentru participarea lor la festivitate!