Bune practici

Bune practici – Csilla Pal

Mi-am deschis atelierul de patiserie în 2018 în Sânsimion. Mi-am început afacerea cu scopul de a servi zona cu prăjituri, produse de patiserie, biscuiți și produse fără gluten, zahăr, lactoză, vegane, cu adevărat speciale, unice și de calitate. Principalul nostru obiectiv este calitatea, ingredientele locale și naturale, inovația constantă și individualitatea. Vând în principal la nunți, evenimente și târguri. Lucrăm

Citește mai mult

Bune practici – Ruzsa shoes

Ruzsa Lehel, împreună cu soția sa Kinga, au înființat afacerea intitulată Ruzsa Shoes în Miercurea Ciuc. Aici, ei confecționează manual pantofi unici, după mărime, din piele, atât pentru femei, cât și bărbați. După cum relatează Ruzsa Lehel: „Am lucrat ca tehnician ortoped la o firmă locală, unde am avut ocazia să descopăr pentru prima oară pantofii ortopedici. Mai târziu, la

Citește mai mult

Bune practici – Szőcs Zsófia și Levente

În fiecare număr din revista pentru tineri prezentăm câte o poveste de succes cu scopul de a le oferi exemple de urmat tinerilor. De acestă dată dorim să-i  prezentăm pe Szőcs Zsófia și Levente, care au pornit o afacere de familie. Cu doi ani în urmă ne-am mutat acasă la Văcărești – începe prezentarea Szőcs Zsófia. Împreună cu soțul meu

Citește mai mult