Promovarea meseriei de ospătar la Colegiul Tehnic “Batthyány Ignác”

În data de 9 martie 2023, Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a vizitat absolvenții profilului de ospătar de la Colegiul Tehnic ”Batthyány Ignác” din Gheorgheni, în cadrul programului promovarea educației profesionale. În timpul orei de dirigenție elevii au fost familiarizați cu programele Consiliului Județean Harghita, ale Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita și ale Biroului de Carieră, cu site-ul Harghita te aștaptă acasă, cu rețelele de socializare și cu aplicația telefonică aferentă. Tinerii au participat la un sondaj lansat de Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita pentru a afla care sunt planurile de viitor ale celor care stau astăzi în băncile școlii.

Attila Keresztes, coproprietar al K&K Bistro Fresh&Grill, a susținut o prezentare interactivă despre frumusețea industriei gastronomice, viața de zi cu zi a ospătarilor, dar și despre responsabilitățile meseriei.
Mulțumim conducerii Colegiul Tehnic “Batthyány Ignác” pentru colaborarea continuă, domnului Attila Keresztes pentru cuvintele sale de încurajare precum și elevilor pentru participare și atenție!