magnesMAGNET PENTRU TINERI – spațiul destinat tinerilor

MAGNET PENTRU TINERI – spațiul destinat tinerilor

Conceptul:

Problema comună formulată la nivel județean: tinerii au nevoie de un loc unde să se întâlnească și să-și organizeze programele. Astfel, am creat spațiul fizic pentru tineret ca răspuns la această cerere.

Scopul principal al MAGNETULUI PENTRU TINERI este de a crea un spațiu fizic comunitar, confortabil pentru întâlniri, pentru relaxare și pentru implementarea programelor destinate tinerilor. Sala (spațiul fizic) le  oferă tinerilor posibilitatea de a-și organiza întâlnirile, tinerii pot obține informații despre evenimentele Consiliului Județean destinate lor, iar odată cu începerea procesului de înregistrare, ne putem crea bazele de date, care ne vor permite să comunicăm și mai eficient cu tinerii activi.

Locul va fi deschis nu doar organizațiilor de tineret și civice, ci și părților individuale interesate, implicând astfel oameni noi în activități comunitare, asociație sau viața instituțională.

În acest an, MAGNETUL PENTRU TINERET va primi și o interfață de comunicare online, deoarece aplicația de telefon mobil, care va fi creată în cadrul proiectului TalentMagnet, va fi un calendar virtual al programelor și oportunităților care au loc aici.

Contact