Împreună pentru un început de școală mai frumos pentru copiii aflați în situații vulnerabile!

Împreună pentru un început de școală mai frumos pentru copiii aflați în situații vulnerabile! 🎒
👧🏻🧒🏻“Ghiozdanul e greu” este titlul unei acțiuni caritabile lansate de Grupul de lucru pentru tineret al Consiliului Județean Harghita. Scopul acțiunii este de a oferi copiilor defavorizați din clasele I-IV rechizite școlare necesare pentru începerea școlii 🎨✏📚📚.
👉🏻 La ce anume ne referim prin aceasta❓
🧮🧮📐🖊Un ghiozdan cu tot ce este necesar pentru a începe școala. Ghiozdanul poate fi unul folosit, dar în stare bună, la fel și penarul sau rigla, însă creioane, acuarelele, creioane colorate și alte rechizite școlare care se uzează mai rapid ar fi bine să fie noi. Singura condiție este ca acest ghiozdan cu rechizite și accesorii necesare pentru școală, să fie unul pe care l-am oferi și noi copiilor noștri.
💟Credem în bunătatea umană și în dăruire!
🏫Am avut mai multe școli care au răspuns solicitării noastre, fapt pentru care suntem recunoscători.
‼Vă rugăm să ne spuneți mai jos, în comentarii pentru câți băieți și/sau fete doriți să oferiți ghizdane, și în ce zonă. Pentru a transmite ghiozdanele, îi rugăm pe toți donatorii să le eticheteze într-un loc vizibil, să scrie dacă sunt pentru un băiat sau o fată și pentru ce nivel de învățământ (clasa I, a II-a, a III-a sau a IV-a).
🟣 164 de elevi așteaptă un ghiozdan: 🔵78 de băieți și 🔴86 de fete.
Punctele de colectare:
🟠Odorheiu Secuiesc: Strada Bethlen Gábor 16, Odorheiu Secuiesc 535600 – Biroul UIET
🟠Miercurea Ciuc: clădirea Consiliului Județean Harghita, Piața Libertății 5. La parter, Piața Tineretului, lângă poarta.
🟠Gheorgheni: Piața Libertății nr. 12, biroul 5