Grant de 25.000 EUR pentru startup-uri de sănătate

🤝Finanțator: EIT Health
💼Solicitanți eligibili: Startup-urile din Europa Centrală și de Sud-Est, inclusiv din România, care dezvoltă tehnologii în domeniul sănătății
🎯Obiectivul programului: Un program european în care startup-urile pot primi granturi de până la 25.000 de euro și sprijin în atragrea de investiții.
👉Activități eligibile: Programul cuprinde două module educaționale cheie: 1. Fundraising Bootcamp -” Tabără de instrucție”: Prezentarea în fața investitorilor necesită abilități și perspective diferite, pe care acest program le oferă. 2. Simulare de ședință a consiliului de administrație: Fiecărei echipe i se atribuie un investitor real care le provoacă și le pune întrebări la fiecare două săptămâni, abordând subiecte pe care este posibil să nu le fi anticipat.
💰Valoarea grantului: Programul Attract to Invest oferă un grant nerambursabil de 25.000 de euro, care include: 4.000 de euro pentru călătorie și cazare în timpul bootcamp-ului de la Viena. 6.000 € pentru servicii de consultanță din partea rețelei de mentori și coaching în domeniul sănătății a EIT. 15 000 EUR, pe care start-up-ul îi poate aloca în funcție de planul și de etapele următoare preconizate (de exemplu, finanțare inițială, investiții de serie A, campanii de crowdfunding).
💸Contribuția beneficiarului: –
⏳Termen limită: 21 iulie 2023