Ziua Carierei în Sectorul Public și Târgul de Cariere

Ziua Carierei în Sectorul Public și Târgul de Cariere

When

2023.11.16.    
11:00 - 17:00

Where

Consiliul Județean Harghita
Piața Libertății 5, Miercurea Ciuc 530140, Miercurea Ciuc, Harghita, 530140, Transilvania
Map Unavailable
🤯❓Câte instituții publice sunt în județul Harghita, care dintre ele ce fac și chiar mănâncă sau beau 👨‍💻a funcțiile în sectorul public?
🤝Cu evenimentul nostru “Ziua Carierei în Sectorul Public și Târgul de Cariere” încercăm să aducem lumea uneori aparent îndepărtată a sectorului public mai aproape de persoanele interesate din județul Harghita, iar reprezentanții diferitelor instituții publice le povestesc participanților despre activitățile, proiectele, locurile de muncă vacante 💼actuale. În plus, experții invitați vor lărgi orizonturile participanților prin ateliere de lucru și prelegeri.
🤗La Ziua Carierei sunt binevenite nu doar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, ci și toți cei interesați, indiferent de vârstă și sex, care sunt curioși să cunoască activitățile, structurile și sistemele interne ale instituțiilor publice din județul Harghita.
👉În oferta diferitelor organizații de tineret și civile puteți afla despre programe interesante, evenimente și chiar oportunități de voluntariat, puteți intra în contact direct cu operatorii organizațiilor.
📌Dacă sunteți o instituție publică, organizație sau asociație și doriți să participați la Ziua Carierei, vă rugăm să completați formularul de mai jos:
https://forms.gle/RCZRtfrPtHd1ELpGA
(înregistrarea nu este necesară pentru participanții ❗️, ci doar pentru instituțiile, asociațiile care solicită un stand)
🕐Vă așteptăm pe 16 noiembrie, între orele 11:00-17:00, la galeria Consiliului Județean Harghita, la “Ziua Carierei în Sectorul Public și Târgul de Cariere”