Contact regulat cu tinerii

În prima zi a săptămânii “Școala Altfel”, Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita, în cadrul programului sprijinirea educației profesionale, a organizat o sesiune de orientare profesională pentru elevii clasei a X-ea cu profil comerț din Liceul Tehnologic “Joannes Kájoni” din Miercurea Ciuc.
În cadrul sesiunii, personalul Consiliului Județean Harghita a prezentat activitățile instituției pentru tineri, oportunitățile de practică și rezultatele cercetării în rândul absolvenților, precum și noile programe ale Biroului de Carieră.
Pentru a afla situația actuală a elevilor și ideile lor, aceștia au fost rugați să completeze un chestionar de actualizare a rezultatelor din anii anteriori.
Csongor Vass, proprietar al magazinului Meglepi Bolt, a ilustrat lumea comerțului cu exemple interesante, oferindu-le în același timp tinerilor sfaturi utile pentru viitorul lor.
Mulțumim școlii pentru încredere și cooperare, elevilor pentru participarea lor activă și vorbitorului pentru o prezentare semnificativă!