Antreprenori pentru tineri

Agenția de Dezvoltare Județenă Harghita va continua, și în acest an, vizite la ore de dirigenție pentru promovarea învățământului profesional.
Prima locație a anului a fost Liceul Tehnologic ”Kós Károly” din Odorheiu Secuiesc. Studenții absolvenți din domeniul turismului au primit sfaturi utile pentru viitorul lor de la oameni, care reprezintă un bun exemplu local, conducătorii unității Septimia Hotels&Spa Resort.
Echipa Agenției de Dezvoltare a prezentat aplicația mobilă Hargita Hazavár, recent lansată, încurajându-i pe tineri să o descarce, deoarece conține multe informații utile  pentru cei care încep o carieră. De asemenea, au fost detaliate programele Agenției de Dezvoltare și activitățile Consiliului Județean Harghita pentru tineri.
Reprezentând Septimia Hotels, István Verzár, director de resurse umane, a subliniat importanța învățării, vorbind din proprie experiență despre importanța de a rămâne acasă, în calitate de antreprenor care se confruntă cu lipsa forței de muncă.
Csaba Pál, șef restaurant, a subliniat importanța stabilirii unui obiectiv concret în viață pentru tineri, subliniind în același timp oportunitățile din această profesie.
Vorbitorii noștri îi încurajează pe cei care sunt dispuși să muncească să rămână aici, contribuind astfel la supraviețuirea întreprinderilor locale și la dezvoltarea regiunii noastre.
Mulțumim Liceului Tehnologic ”Kós Károly” pentru cooperarea lor continuă, vorbitorilor noștri pentru prezentările lor semnificative și elevilor pentru atenția lor activă.
Descărcați aplicația mobilă Harghita Hazavár, unde puteți găsi o mulțime de informații utile și anunțuri de angajare.