MApN recrutează candidați pentru ocuparea a 1695 de posturi de SOLDAT/GRADAT PROFESIONIST 297 views

Job Expired

MApN recrutează candidați pentru ocuparea a 1695 de posturi

de SOLDAT/GRADAT PROFESIONIST

Condițiile minime de recrutare sunt următoarele:
– cetăţenie română şi domiciliul stabil în România;
– vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;
– absolvirea cel puţin ai primilor doi ani de studiu din învăţământul secundar superior, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (minimul 10 clase);
– numai pentru arma “auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma “geniu”: – să posede permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C.
Condiţiile şi criteriile de recrutare pot fi consultate aici: https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php
 Selecția candidaților se va desfășura în perioada: 26 septembrie – 11 noiembrie.
Despre probele de selecţie citiţi aici: https://www.recrutaremapn.ro/selectie.php
 Examinarea medicală va avea loc în perioada 3 octombrie – 15 noiembrie.
 Termen final de întocmire sau actualizare a dosarelor de candidat: 25 noiembrie 2022.
 Repartizarea candidaților pe unități militare, arme/servicii/specialități militare va avea loc în perioada 7-8 decembrie.
ATENȚIE! Se candidează pentru un post, nu pentru toate locurile scoase la concurs, așadar, concursul este pe post. Detalii obțineți de la personalul recrutor de la biroul informare-recrutare.
 Prezentarea candidaților fără stagiu militar, în centrele de instrucție, se va face în data de 9 ianuarie 2023 , iar a celor cu stagiu militar, în data de 6 februarie 2023.
 Pentru informații suplimentare și pentru înscrieri vă asteptăm la sediul Centrului militar județean Harghita, str. Piața Cetății, Nr. 1., Miercurea Ciuc sau la numerele de telefon 0266371520 sau 0266311630.

More Information

  • Acest job a expirat!