CARANTINA COVID19 – JOBURI ÎN STRĂINĂTATE pentru cei rămași în afara țării

În orice condiții județul Harghita Vă așteaptă pe toți acasă, acesta este și motivul pentru care acum, în această situație de viață specială, ne vine greu să le recomandăm tuturor harghitenilor care lucrează în străinătate să mai reziste un pic și să rămână în afara granițelor țării.

Este important ca în aceste vremuri să nu călătorim, deoarece acesta este cel mai simplu mod de a împiedica răspândirea în continuare a virusului, astfel ne putem ocroti părinții, bunicii, pe cei dragi. Noi rămânând acasă, iar Voi rămânând acolo putem face ceva pentru ca județul Harghita să rămână, în continuare, cel mai puțin afectat punct al acestei țări invadate de virus.

Desigur, în acest scop, cel mai important este existența unui loc de muncă. Din cauza pandemiei cu coronavirus mulți și-au pierdut postul, în țară și în străinătate deopotrivă, de aceea ne-am gândit să vă adunăm la un loc câteva site-uri care, și în aceste vremuri, au oferte de joburi în străinătate. Să avem grijă de noi și de cei dragi, să avem grijă de județul Harghita!